CHANCE_THIS_TO_IMAGE_URL"https://static.wixstatic.com/media/45ab39_dab56b7855424166870f7be3cefaf721~mv2.png/v1/fill/w_178,h_178,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/Renkli.png"sizes="192x192"/>
top of page

Yönetim Kurulumuz

Kenan Arık

1 Ağustos 1983’te Kayseri’nin Sarız ilçesinde doğdu. Babası memur annesi ev hanımıdır. İlköğretim ve lise eğitimini Sarız’da tamamladıktan sonra 2002 yılında Erciyes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümüne yerleşti. 2006 yılında matematik bölümünden başarı ile mezun olduktan sonra Kayseri ve Niğde’de çeşitli özel eğitim kurumlarında matematik öğretmenliği yaptı. 2010 yılında KPSS ile PTT’ye memur olarak atandı.

Her zaman yeniliğe ve değişime açık olan, hayata eleştirel bir gözle bakan kişiliği ile üniversite yıllarından itibaren çeşitli sivil toplum örgütlerinde, öğrenci derneklerinde ve sendikalarda yöneticilik yapan Başkan'ımız sendikamızın kurucu üyesi ve genel başkanıdır.

Okumanın, öğrenmenin ve kendini geliştirmenin insana değer katacağı bilinciyle hareket eden Genel Başkan'ımız, 2023 yılında Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 3. olarak derece ile mezun olmuştur. Halen, Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Kamu Hukuku Dalı'nda Tezli Yüksek Lisans Eğitimine devam  etmektedir.

 

Evli ve bir çocuk babası olan Başkan'ımız,  Körfez PTT  Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapmaktadır.

Mehmet Yahya Arvas

Van’ın Gürpınar ilçesi Üçgen Köyünde 1983 yılında dünyaya gelen Mehmet Yahya Arvas başkanımız,

 

Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Lisans, YYÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Jeomorfoloji Bölümü Yüksek Lisans ve YYÜ Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans Mezunu olup İstanbul Üniversitesi Uluslar Arası Ticaret ve Lojistik lisans bölümüne devam etmektedir.

 

Başkanımız, 2006 yılında KPSS ile PTT’ye dağıtıcı olarak atanmış olup, 2014 yılında açılan kurum içi yükselme sınavı ile memurluğa ataması gerçekleşmiştir.  Halen Van PTT Başmüdürlüğü Muhasebe ve Finans Müdürlüğünde çalışmaktadır.​

 

Van Valiliği Gönül Elçisi, Kızılay, İHH gibi ulusal birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görev alan Mehmet Yahya Arvas başkanımız sendikamızın Kurucular Kurulu Üyesi olup, Genel Sekreter ve Genel Başkan Vekili görevlerini yürütmektedir. 

 

Edebiyatla da yakından ilgili olan Başkanımız; evli ve 4 çocuk babasıdır.

Mithat Ekinci

24 Kasım 1984'de Batman'ın Sason ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra 2006 yılında Van EMYO Bankacılık bölümünü kazanarak önlisans   eğitimini burada tamamladı. Ardından 2009 yılında PTT'ye dağıtıcı olarak atandı ve  2011 yılında Lisans eğitimini tamamladı.

 

Başkanımız kurumumuzda görev aldığı ilk günden itibaren bir çok sivil toplum örgütünde ve dernekte görevlerde yer alırken, her zaman sahada aktif olarak sendikacılık yapmış ve her kesimden büyük takdir toplamıştır. 

 

Evli ve iki çocuk babası olan başkanımız, sendikamızın kurucularından olup, hali hazırda Teşkilattan Sorumlu Gn. Başk. Yrd. olarak görev yapmaktadır.

Murat Demir

01.01.1982’de Bingöl’ün Karlıova ilçesinde doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Bursa’da tamamladıktan sonra 2005 yılında PTT’ye dağıtıcı olarak atandı. O yıllar PTT’de Kariyerin yapılabildiği yıllardı. 5 yıl dağıtıcılık yaptıktan sonra Başdağıtıcı Görevde Yükselme Sınavı’nda Türkiye 6. oldu ve Başdağıtıcı olarak atandı. Bir süre Başdağıtıcılık görevini yürüttükten sonra önce memur sonra veznedar olarak atandı. PTT’nin  399’lulara kariyer kapısını kapatması nedeniyle halen bu unvanda çalışmaktadır.

Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimi Mezunu olan Başkan’ımız  evli olup; Kocaeli-Kandıra PTT  Müdürlüğünde Müdür Vekili olarak görev yapmaktadır.

Çetin Örnek

6 Aralık 1973 tarihinde Malatya'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Malatya'da tamamladıktan sonra İnönü Üniversitesinde Endüstriyel Elektronik Bölümünü daha sonra da Anadolu Üniversitesi İİBF Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. Askerlik hizmetini ifa ettikten sonra 1999 DMS sınavı ile Gaziantep PTT Başmüdürlüğüne Teknisyen olarak atandı. 

 

Çeşitli dernek ve sendikaların üst yönetimlerinde görev alan Genel Başkan Yardımcımız evli ve üç çocuk babasıdır. Hali hazırda Malatya PTT Başmüdürlüğünde Otomasyon Teknisyeni olarak görev yapmaktadır.

Tevfik Kaymakcıoğlu

25 Temmuz 1984 tarihinde, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde doğmuştur. Memur bir ailenin çocuğu olarak, gençlik yıllarını Konya'da geçirmiş, ilköğretim ve lise eğitimini de burada tamamlamıştır.


Kendisi 28 Şubat Süreci mağdurlarından olup, Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Üniversitelere girişte katsayı problemi yaşamış, buna rağmen Trakya Üniversitesi, Sosyal Bilimler MYO, Halkla İlişkiler Bölümü'ne yerleşmiş ve burada önlisansını derece ile tamamlamıştır. Hemen akabinde, eğitim hayatını sürdürmek için girdiği 2007-2008 DGS sınavında, Türkiye 99. olarak Selçuk Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nü kazanmıştır. Üniversite hayatına devam ederken 2009 yılında İstanbul Şişli PDM'ye dağıtıcı olarak atanınca, iş ve eğitim hayatını bir arada devam ettirme kararı almış, 2011 yılında da lisansını derece ile tamamlamıştır.  Yine devamında Selçuk Üniversitesi, İletişim Fakültesi Reklamcılık Anabilim Dalı'nda, "Reklam Fotoğrafçılığı ve Reklam Fotoğrafçılığı'nda Manipülasyon Uygulamaları" üzerine Tezli Yüksek Lisans yapmıştır.


Aynı zamanda bir Fotoğraf sanatçısı kimliğine sahip olan Tevfik Kaymakcıoğlu ulusal ve uluslararası birçok projede görev almış, Sri-Lanka, İsveç, Arnavutluk, Makedonya, Sırbistan gibi ülkelerde proje bazlı çalışmalarda bulunmuştur.


Uzun yıllar, İstanbul Şişli ve Kadıköy PDM görev yapan Tevfik Kaymakcıoğlu, halen Antalya'da, Aksu PTT Müdürlüğü'nde Dağıtıcı olarak görev yapmaktadır.


Hayatının her döneminde çalışkan, azimli ve mücadeleci kişiliğiyle öne çıkan, daha önce de aktif olarak sendikal görevler alan başkanımız, evli ve iki çocuk babası olup, sendikamızın kurucu üyelerindendir.

Enes Agaşcı

14 Nisan 1986 yılında Konya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra, Anadolu Üniversitesi İktisat fakültesini kazandı. Lisans eğitimini burada tamamlayan başkanımız yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde İşletme üzerine tamamladı.

 

Evli ve iki çocuk babası olan başkanımız, 2009 yılında PTT'ye dağıtıcı olarak atanmış, her zaman sahada yer almış ve aktif olarak sendikal faaliyetler yürütmüştür.

bottom of page